PostHeaderIconGDS Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

Μήπως...
(α) μόλις ολοκληρώσατε την κατασκευή νέου κτιρίου;
(β) μόλις ολοκληρώσατε ριζική ανακαίνιση ενός υφισταμένου κτιρίου;
(γ) θέλετε να πωλήσετε ένα κτίριο;
(δ) θέλετε να ενοικιάσετε ένα αυτοτελές κτίριο;
(ε) θέλετε να ενοικιάσετε τμήμα ενός κτιρίου;
(στ) θέλετε να υπαχθείτε στο πρόγραμμα «Εξοικονόμηση Κατ΄ Οίκον»;

Εάν απαντήσατε ΝΑΙ σε κάποια απο τις παραπάνω ερωτήσεις τότε χρειάζεστε Π.Ε.Α.

 • ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Π.Ε.Α.;
 • Το Πιστοποιητικό Eνεργειακής Aπόδοσης είναι ένα έγγραφο αναγνωρισμένο από το ΥΠΕΚΑ (Υπουργείο Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής) και εκδίδεται από Ενεργειακό Επιθεωρητή (εντεταγμένος στο μητρώο Ενεργειακών Επιθεωρητών.

  Το ΠΕΑ δείχνει στον ιδιοκτήτη, αγοραστή κτλ του κτιρίου σε ποια ενεργειακή κατηγορία κατατάσσεται το κτίριο. Οι κατηγορίες είναι από Α+ έως Η, ενώ ο ενεργειακός επιθεωρητής, εαν το κτίριο βρίσκεται σε χαμηλή ενεργειακή στάθμη, έχει την δυνατότητα να προτείνει τρόπους βελτίωσης την ενεργειακής απόδοσης ώστε να γίνεται εξοικονόμηση ενέργειας στο κτίριο.

  Με την έκδοση ΠΕΑ, η οποία είναι υποχρεωτική πλέον, ο ιδιοκτήτης, ο μελλοντικός αγοραστής ή ενοικιαστής γνωρίζει τις ενεργειακές απαιτήσεις του σπιτιού του.

  • Π.Ε.Α. ΑΠΟ ΤΗΝ GDS
  • Ο πιστοποιημένος Ενεργειακός Επιθεωρητής και Διευθυντής της εταιρείας Νίκος Γκλιάτης, έχει στο ιστορικό του πολυάριθμα έργα στα οποία έχει αναλάβει εξ' ολοκλήρου την ηλεκτρομηχανολογική μελέτη και εγκατάσταση.

   Πλέον η GDS είναι σε θέση να αναλαμβάνει την έκδοση Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης όπως επίσης και να προτείνει την ενεργειακή αναβάθμισή των κτιρίων με στόχο το χαμηλότερο κόστος λειτουργίας τους, μέσω της πιστοποίησης απο το ΥΠΕΚΑ (Υπουργείο Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής).

   • ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
   • Ο πελάτης της GDS μπορεί να εκμεταλλευτεί το γεγονός οτι είμαστε πλέον και επίσημα η Μοναδική Ελληνική εταιρεία πιστοποιημένη από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό ΚΝΧ για τη σχεδίαση συσκευών αυτοματισμού. Μια ακόμα πρωτοπορία αφού η διάκριση αυτή μας κατατάσσει στις 250 κορυφαίες εταιρείες σε παγκόσμιο επίπεδο.

    Ο συνδυασμός της ενεργειακής αναβάθμισης των κτιρίων με τη δυνατότητά μας να σχεδιάζουμε συσκευές και λύσεις αυτοματισμού για τις ανάγκες κάθε πελάτη μας, κάνει την εταιρεία μας ιδιαίτερα ανταγωνιστική.

    • ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΛΥΣΗ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ GDS
    • Σας παρουσιάζουμε την ολοκληρωμένη λύση της GDS Ψηφιακά Συστήματα ΕΠΕ στην ηλεκτρονική διαχείριση ενέργειας που αφορά τον έλεγχο των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων με κύριο αντικείμενο την αξιοποίηση των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας. Η λύση μας, μπορεί να συνδυαστεί με συστήματα γεωθερμίας και ηλιοθερμίας, τόσο σε νέες όσο και σε υπάρχουσες εγκαταστάσεις. Η αυτοματοποιημένη λειτουργία που εξασφαλίζουμε, "στραγγίζει" την ενέργεια από τα ηλιακά panels ή τις γεωθερμικές εγκαταστάσεις ενώ φροντίζει για τη λειτουργία του λέβητα και των σωμάτων στο βέλτιστο σημείο λειτουργία τους ελαχιστοποιώντας την κατανάλωση ρεύματος και καυσίμου κάτι που είναι αδύνατο να συμβεί με την εγκατάσταση απλών αυτοματισμών (διαφορικοί θερμοστάτες κλπ).

     • ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΥΞΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΚΛΑΣΗΣ
     • Η εταιρεία μας έχει ήδη ελέγξει τις λύσεις της με το επίσημο πρόγραμμα ενεργειακής αξιολόγησης το Κ.Εν.Α.Κ. του ΤΕΕ και έχει διαπιστώσει ότι εγγυημένα ανεβάζουν την ενεργειακή κατάταξη του κτηρίου κατά τουλάχιστον 2 κατηγορίες επιπλέον της αναβάθμισης που μπορεί να προκύψει από μια εγκατάσταση π.χ ηλιακών panels.
      Η όλη λύση, πλαισιώνεται από εξελιγμένες δυνατότητες καταγραφής της ενέργειας και βεβαίως πρόσβασης από δίκτυα δεδομένων για όσους επιθυμούν ιστορικά στοιχεία και αποτελέσματα με αποδείξεις.

      Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία είμαστε στην διάθεσή σας.

Select language

Greek   English

1

KNX News & Flyers

1