PostHeaderIconΓίνε Συνεργάτης μας και ανακάλυψε τον κόσμο του ΚΝΧ

Γίνε Συνεργάτης μας και ανακάλυψε τον κόσμο των έξυπνων κτιριακών αυτοματισμών

ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΤΗΡΙΩΝ. Η ΠΥΛΗ ΣΤΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ


Φτιάξαμε μια δυνατή ομάδα μηχανικών και συνεχίζουμε με μια ομάδα φίλων που όλο μεγαλώνει.


Ύστερα από 3 διεθνή βραβεία KNX, κατακτήσαμε τη κορυφή διεθνώς στους κτιριακούς αυτοματισμούς και φτιάξαμε ένα δυνατό όνομα που σέβεται η KNX και εμπνέει εμπιστοσύνη σε διεθνείς κατασκευαστικές εταιρείες και πελάτες.
Η GDS, ξεπερνώντας κάθε εμπόδιο της μικρής και οικονομικά ανίσχυρης Ελλάδας, κατάφερε να είναι μέλος και όχι απλά εγκαταστάτης της KNX. Διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία για να αναπτύσσει KNX συσκευές και να επεκτείνει την KNX τεχνολογία.
Η GDS, είναι επίσης μέλος του επιστημονικού forum Corallia Clusters Initiative, που σκοπό έχει την ανάπτυξη συνεργασιών ανάμεσα στους Έλληνες Ερευνητές. με τον τρόπο αυτό, η επιστημονική γνώση και τα πρωτότυπα και επιτυχημένα αποτελέσματα του ενός, γίνονται διαθέσιμα με ήθος και κανόνες υγιούς ανταγωνισμού στους υπόλοιπους.
Έχοντας μετακομίσει σε άλλα επίπεδα γνώσης και εμπειρίας και σαν η μοναδική Ελληνική εταιρεία με τόση βαθιά τεχνογνωσία στους κτιριακούς αυτοματισμούς, αποφασίσαμε να μοιραστούμε τη γνώση της εγκατάστασης και της εφαρμογής της ψηφιακής τεχνολογίας στα κτίρια. Σκοπός μας να μεγαλώσει η πίτα και να ανέβει το επίπεδο των Ελλήνων τεχνικών.

Εδώ γίναμε μια παρέα που ο ένας εμπιστεύεται τον άλλον. Ανταγωνιστές ναι. Εχθροί όχι. Αν κάτι μπορεί να το κάνει η GDS μπορούν και οι συνεργάτες της.


Δεν δεσμευόμαστε με συμβόλαια αλλά με εμπιστοσύνη. Τα συμβόλαια της GDS περιλαμβάνουν κυρίως τις δεσμεύσεις της GDS προς τους πελάτες της και όχι το αντίστροφο. Παρέχουμε απλόχερα τη γνώση και εμπειρία μας στους συνεργάτες μας. Υποστηρίζουμε τα έργα τους.


Ποιος είναι ο GDS Συνεργάτης;

GDS Συνεργάτης είναι κάθε μηχανικός, τεχνικός, ή ηλεκτρολόγος εγκαταστάτης με επαγγελματικό ήθος που να ενδιαφέρεται να κάνει τη διαφορά στη δουλειά του και είναι πελάτης της GDS. Η GDS ενδιαφέρεται μέσα από αυτή τη σχέση, να προωθήσει τα προϊόντα της.
Οι Συνεργάτες χωρίζονται σε δύο κατηγορίες.

A. Σε αυτούς που έχουν ευχέρεια στη χρήση υπολογιστών και μπορούν να προγραμματίσουν. Η κατηγορία αυτή, λαμβάνει μια ισχυρή δόση βοήθειας στην αρχή και μέσα από τα πρώτα έργα που θα κάνουν, οι τεχνικοί εκπαιδεύονται κατά τη διάρκεια του έργου στα βασικά της εφαρμοσμένης ψηφιακής τεχνολογίας στα κτίρια. Η μέθοδος αυτή αποδεικνύεται κατά πολύ πιο αποτελεσματική από ένα ψυχρό σεμινάριο, αφού ο τεχνικός καλείται να απαντήσει σε ερωτήσεις που είναι καθοριστικές για την εξέλιξη του έργου του. Έτσι, αποκτά ευχέρεια και τριβή με διαφορετικές παραλλαγές των διαφόρων προβλημάτων και το κυριότερο: Η λύση των προβλημάτων του αποτυπώνεται.
Η βοήθεια αυτή παρέχεται εντελώς δωρεάν. Για οτιδήποτε που δεν μπορεί να καλύψει ο συνεργάτης, η GDS του προσφέρει ιδιαίτερες τιμές ώστε να ολοκληρώσει για λογαριασμό του το τμήμα της δουλειάς που θεωρεί ότι δεν το κατέχει. Πάντα όμως με διάθεση να δείξει το πως γίνεται και χωρίς να εμφανίζεται αυτόνομα στον πελάτη.

B. Σε αυτούς που δεν διαθέτουν τη γνώση για να προγραμματίσουν οι ίδιοι κτήρια. Για αυτούς η GDS λειτουργεί ως υπεργολάβος με τιμές ασυναγώνιστες και δεν εμφανίζεται αυτόνομα στον πελάτη. Πέραν από κώδικα τιμής, αυτό αποτελεί βασικό όρο των συμβολαίων συνεργασίας.
Στην GDS δεν λέμε "δεν γίνεται". Λέμε "Θέλει τόσο χρόνο για να πραγματοποιηθεί" και ο λόγος είναι διότι ακόμα και αν κάτι δεν είναι έτοιμο στην αγορά, μπορούμε να το αναπτύξουμε.
Η GDS αποτελεί ένα ιδανικό περιβάλλον τεχνογνωσίας αφού :
i. Στελεχώνεται από Επιστήμονες με πανεπιστημιακούς, μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς τίτλους.
ii. Βασική αρχή μας είναι πως για να ασχοληθούμε με κάτι πρέπει να το γνωρίσουμε πρώτα θεωρητικά και να κατανοήσουμε τα μαθηματικά μοντέλα που το διέπουν.
iii. Της αρέσει να μοιράζεται γνώση Υποστηρίζεται απευθείας από τις μεγαλύτερες εταιρείες.

iv. Έχει αποκτήσει τεράστια εμπειρία σε έργα εντός και εκτός της Ελλάδας και γνωρίζει τις διαφορετικές επαγγελματικές μεθόδους και πρότυπα που εφαρμόζονται.
v. Έχει αναπτύξει το μοναδικό free εργαλείο στο Internet τον KNX Configurator( http://gds-eshop.com/knx_configurator) που κάνει τον κτιριακό αυτοματισμό προσιτό ακόμα και στον τελικό πελάτη.
vi. Ψάχνει και βρίσκει λύσεις στην αγορά, τις ελέγχει και τις προσφέρει ελεγμένες.
vii. Αναπτύσσει συνεργασίες με εταιρείες που παράγουν προϊόντα που παρουσιάζουν μοναδικότητα στην αγορά.
viii.Συμμετέχει σε ερευνητικά προγράμματα μαζί με Πανεπιστήμια και άλλους ερευνητικούς/αναπτυξιακούς φορείς και είναι έτσι, πάντα στη κορυφή της τεχνολογίας.
ix. Καλύπτει όλους τους τομείς ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συστημάτων για τα κτίρια ιδιαίτερα σε ότι αφορά στον έλεγχό τους.


 • Συστήματα KNX
 • PLCs
 • Δίκτυα δεδομένων
 • Συναγερμό
 • Πυρανίχνευση
 • Ηχο
 • Εικόνα
 • Τηλεοράσεις - home cinemas
 • Λήψη και διανομή τηλεοπτικού σήματος
 • CCTV
 • Θυροτηλεοράσεις
 • Ελεγχο ψύξης – θέρμανσης
 • Έξυπνα λεβητοστάσια
 • Εξοικονόμηση ενέργειας
 • Ηλιακά
 • Γεωθερμίες
 • Δροσισμός από το δάπεδο
 • Γεννήτριες - πίνακες μεταγωγής
 • Οθόνες αφής
 • Προγράμματα οπτικοποίησης εγκατάστασης
 • Κεντρικός έλεγχος Η/Μ και Audio/Video από ενιαίο περιβάλλον
 • Επικοινωνία με άλλα συστήματα.

ΕΙΣΤΕ ΝΕΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ; ΝΕΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ; ΝΕΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ;

Η GDS σας δίνει την ευκαιρία να εξελιχθείτε και να γίνετε πλέον ανταγωνιστικοί στην Ελληνική και όχι μόνο αγορά. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ GDS ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ Η ΕΝΑΡΞΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ GDS ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ. Για να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας για συνεργασία με την εταιρεία μας, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Γενικά Στοιχεία

Όνομα :
Επώνυμο :
Φύλο : Άνδρας Γυναίκα
Νομός :
Πόλη :

Στοιχεία Επικοινωνίας

Σταθερό τηλέφωνο :
Κινητό τηλέφωνο :
Email :

Σπουδές & Επάγγελμα

Επίπεδο σπουδών :
Θεματικό πεδίο :
Ειδικότητα :
Γνωρίζετε KNX προγραμματισμό? : NAIOXI
Έχετε αναλάβει ποτέ έργο KNX? : NAIOXI
Τι ευχέρεια έχετε στην χρήση Η/Υ? : ΚαθόλουΚαλήΠολύ Καλή

Τομείς Ενδιαφέροντος

1ος τομέας ενδιαφέροντος :
2ος τομέας ενδιαφέροντος :

Ερώτηση ασφαλείας

Πόσο κάνει ένα και δύο :

Select language

Greek   English

KNX News & Flyers

1