Διεθνής απήχηση

Διεθνής απήχηση

Η υψηλή τεχνογνωσία της εταιρείας GDS σε συνδυασμό με τις πρωτοποριακές εφαρμογές της σε κτίρια, την κατατάσσουν μεταξύ των κορυφαίων εταιρειών κτιριακών αυτοματισμών σε διεθνές επίπεδο.

Η GDS Ψηφιακά Συστήματα το 2015 κέρδισε τον τίτλο του Εθνικού Πρωταθλητή στο πλαίσιο των Ευρωπαϊκών Βραβείων Επιχειρηματικότητας (EUROPEAN BUSINESS AWARDS 2014/15) στην κατηγορία Costumer Focus.

Δελτίο τύπου

Η GDS έχει διακριθεί 3 φορές (2004 & 2006 & 2010) από τον Ευρωπαϊκό οργανισμό KNX που εδρεύει στις Βρυξέλλες για το υψηλό επίπεδο των έργων της. Με έργα που ξεπερνούν τα Ελληνικά όρια, σε Αγγλία, Κύπρο, Ιταλία, Αίγυπτο, η εταιρεία επιλέγεται για τη τεχνογνωσία της, την εμπειρία της, τις εξαιρετικές τιμές της και τη συνεπή απόκρισή της.

Άλλη μια πρωτιά για την GDS. Πλεόν είναι και επίσημα η μοναδική, ενεργός στο χώρο του KNX, Ελληνική εταιρεία που πήρε την έγκριση απο την KNX και χρήστηκε ΚΝΧ MEMBER. Ένας τίτλος που απομένεται αποκλειστικά σε εταιρείες που είναι ικανές να υλοποιούν, να κατασκευάζουν και να διανέμουν συσκευές και λογισμικό ΚΝΧ. Ο δρόμος άνοιξε και στο εξής ο κάθε απαιτητικός πελάτης ή System Integrator μπορεί να απευθύνεται στην GDS και η ίδια να απαντά σε κάθε πρόκληση.

Δελτίο τύπου

H GDS στην κορυφή του παγκόσμιου τεχνολογικού στερεώματος για τρίτη φορά : Φρανκφούρτη 13/4/2010. KNX International Special Award 2010 για το μεγαλύτερο και τεχνολογικά αρτιότερο έργο κτηριακών αυτοματισμών που έγινε ποτέ σε παγκόσμιο επίπεδο! Η σημαντικότερη διάκριση στον τομέα της υψηλής τεχνολογίας στους κτηριακούς αυτοματισμούς, ανήκει και πάλι στην Ελλάδα! Η GDS για 3η φορά κατέκτησε το παγκόσμιο βραβείο του οργανισμού ΚΝΧ για τη περίοδο 2008-2010 επίτευγμα μοναδικό στα παγκόσμια χρονικά αφού καμία άλλη εταιρεία δεν έχει κατακτήσει αυτόν τον ιδιαίτερο τίτλο (απονέμεται κάθε δύο χρόνια ύστερα από διεθνή διαγωνισμό) 3 φορές και ποτέ δεν έχει δοθεί το διεθνές βραβείο της ΚΝΧ 3 φορές στην ίδια χώρα.

Δελτίο τύπου

To 2018 η GDS ήταν υποψήφια και καταταχτηκε στους 4 φιναλίστ παγκόσμια για διεθνές βραβείο για το έργο της “Καθεδρικός Ναός Τιράνων”
Τελικώς κατέλαβε τη δεύτερη θέση παγκόσμια με επιλογή του κοινού.

Το 2020 και πάλι η GDS βρέθηκε να έχει επιλεχτεί στις 4 επικρατέστερες εταιρείες για βράβευση στη κατηγορία υψηλής ενεργειακής απόδοσης
για ένα καταπληκτικό έργο της στον Βάμο της Κρήτης.

Το νέο αίμα της εταιρείας στη πρώτη προσπάθεια του, το 2020, βρέθηκε υποψήφιο στους 8 παγκόσμια στη κατηγορία νέων επιστημόνων για τη πρωτοποριακή εφαρμογή ενεργητικής οπτικοποίησης που ανέπτυξε για έργο της εταιρείας μας σε ενοικιαζόμενες βίλες υψηλής κατηγορίας στο Μάλεμε, Χανίων.