Διότι Διαθέτουμε Υψηλή και Ποιοτική Τεχνογνωσία

Γνωρίζουμε βαθιά το κάθε αντικείμενο που αγγίζουμε και επιμένουμε στο θεωρητικό υπόβαθρο που διέπει τη λειτουργία του. Η πληροφορική, τα μαθηματικά και τα ηλεκτρονικά/ηλεκτρολογία είναι το βασικό επιστημονικό μας αντικείμενο. Δεν είμαστε απλοί τεχνικοί που εφαρμόζουμε αυτά που σχεδιάζουν άλλοι. Ξέρουμε το πως και το γιατί και όχι μόνο το πως χρησιμοποιείται ή εφαρμόζεται μια τεχνική. Η GDS συμμετείχε στο σχεδιασμό των πρώτων microchips για την τεχνολογία των smart buildings που χρησιμοποιούνται και στα συστήματα ΚΝΧ. Διαθέτουμε έναν από τους λίγους στον κόσμο εκπαιδευτή εκπαιδευτών KNX. Είμαστε πάντα ενημερωμένοι με τις τελευταίες εξελίξεις και προϊόντα αλλά και τα επόμενα πλάνα της τεχνολογίας μέσα και από τη συμμετοχή μας στο ΔΣ της KNX Ελλάδας. Η KNX στη σελίδα της μας βαθμολογεί με την top βαθμολογία τεχνογνωσίας.

Διότι Είμαστε Συνεπείς και Τακτικοί

Επιδιώκουμε να εντάσσουμε τα έργα σε σαφή χρονοδιαγράμματα. Η εταιρεία μας διαθέτει μια έμπειρη γραμματεία συντονισμού και παρακολούθησης έργων και κανένα έργο δεν αποκλίνει από τα χρονοδιαγράμματά του με υπαιτιότητα της GDS. Η GDS δεσμεύεται να μην αναλάβει έργο στο οποίο δεν μπορεί να ανταποκριθεί πλήρως με βάση τις τρέχουσες υποχρεώσεις της. Επιμένουμε και πιέζουμε πάντα για δημιουργία σχεδίων as built και τεχνικής τεκμηρίωσης και συμμετέχουμε ενεργά σε αυτό. Στα έργα της GDS υπάρχει απόλυτη τάξη και η σημασία στη λεπτομέρεια αγγίζει την υπερβολή.

Διότι Υποστηρίζουμε τα Έργα μας για Πάντα

Τα πάνω από 2200 κτίρια που έχουμε κατασκευάσει, είναι παιδιά μας που λατρεύουμε γιατί το κάθε κτίριο είναι μοναδικό και μέσα σε αυτό έχουμε βάλει τη γνώση μας και τη ψυχή μας. Διαθέτουμε ένα από τα καλύτερα συμβόλαια τεχνικής υποστήριξης κτιρίων με σαφείς χρόνους απόκρισης. Το πρώτο μας κτίριο πίσω στο 1996, εξακολουθεί να εξελίσσεται ακόμα και σήμερα. Η δυνατότητα που έχουμε να συνδυάζουμε διαφορετικές τεχνικές ειδικότητες, μας κάνει εταιρεία Onestop αφού μπορούμε να ανιχνεύουμε προβλήματα από διαφορετικές ειδικότητες και να κατευθύνουμε την επίλυση τους. Έχουμε δυνατές συνεργασίες απευθείας με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ηλεκτρονικών υλικών αυτοματισμού και πινάκων οι οποίοι μας στηρίζουν σε χρόνους παράδοσης, σε εξαιρετικές τιμές αλλά και σε τεχνική υποστήριξη.