Μια από τις εφαρμογές που δείχνουν ότι δεν σταματάμε πουθενά.
Ένα παλιό ορυχείο μήκους 512μ σε 850μ υψόμετρο στον Παρνασσό μετατράπηκε σε μουσείο.
Η GDS συνεργάστηκε με έναν καλλιτέχνη από τη Σχολή Καλών τεχνών ο οποίος δημιούργησε ομοιώματα υπαρκτών εργατών ορυχείων
Με τη βοήθεια του ορυχείου, δημιουργήθηκαν εκρήξεις για εκθέματα.
Η GDS σχεδίασε και κατασκεύασε τα οπτικά τα ηχητικά καθώς και τα ηλεκτρομηχανικά εφέ.
Όλα τα ηχητικά και η αφήγηση σε 8 γλώσσες, δημιουργήθηκαν σε ειδικό studio.
Μεταλλωρύχοι ακούγονται να μιλούν και να εργάζονται, εκρήξεις γίνονται, καπνοί βγαίνουν, μέχρι που πέφτουν βράχια και εμφανίζονται μπάζα.
Για την επίτευξη του στόχου, η GDS σχεδίασε μια σειρά από δικούς της controllers αλλά και ηλεκτρομηχανολογικές κατασκευές.
Για τον έλεγχο του φωτισμού και του ήχου χρησιμοποιήθηκαν ειδικές στεγανές συσκευές KNX.
Ένας κεντρικός controller και ένα software που ανέπτυξε η GDS, υλοποιούν μια γλώσσα προγραμματισμού που όρισε η GDS με σκοπό τον συγχρονισμό ήχου, φωτός και μηχανολογικών κινήσεων ώστε να επιτυγχάνεται ο ρεαλισμός.
Το όλο σύστημα, επιτηρεί τη ποιότητα του αέρα. Μετράει μονοξείδιο του άνθρακα και δίνει alarm, μετράει διοξείδιο και με βάση τη συγκέντρωσή του, επιταχύνει ή επιβραδύνει τεράστιους ανεμιστήρες 120KW ο καθένας ώστε να εξοικονομείται ενέργεια. Τα τεράστια power inverters προμηθεύτηκαν,εγκαταστάθηκαν ρυθμίστηκαν και οδηγήθηκαν από τον GDS.
Τα πάντα στηρίζονται στο KNX ως φορέα πληροφορίας.
Το όλο σύστημα εποπτεύεται από σύστημα οπτικοποίησης που περιλαμβάνει και αυτόματη διάγνωση βλαβών. Το σύστημα οπτικοποίησης γράφτηκε εκ του μηδενός από την GDS σε Visual Studio χωρίς τη χρήση κάποιας πλατφόρμας οπτικοποίησης. Το αποτέλεσμα είναι απόλυτη αξιοπιστία ταχύτητα και συγχρονισμός με ακρίβεια millisecond και υλοποίηση των επιθυμιών του πελάτη στο 100% χωρίς περιορισμούς.